IMG_6422 copycopy copy

Ervaren is voelen is weten

Recensies/Reviews

Wereldreis in een normale dag

P.C. de Bruijne: Heel leuk en  vlot geschreven: lekker vlot, kort en krachtig. Daar houd ik van. Geen  ellenlange opsommingen of terughalen van herinneringen die voor jezelf  misschien erg mooi zijn, maar voor anderen vaak uitnodigend om zich te  gaan vervelen. Ik zou zeggen: ga zo door.

Ruud: Een leuk idee, aan de hand van één dag neem je de lezer mee naar verschillende delen van de wereld. Verder is het een leuk verhaal dat me van begin tot eind vast blijft houden. Grappig idee om met verschillende kleuren in je tekst gebruik te maken, werkt erg verhelderend. Hoop meer leuke verhalen van je tegen te komen.

Natasja Sanches: Een meeslepend en beeldend verhaal. Je geeft net genoeg beschrijvingen zodat het voor mij als lezer direct beelden oproept maar je wordt gelukkig niet langdradig! Het verhaal spreekt me aan omdat reizen en kennismaken met andere culturen erg interessant en verrijkend is.

Petra Brakenhoff: Een boeiend geschreven verhaal en het geeft een goede indruk van waar je van houdt: veel van de wereld zien en in contact komen met andere culturen en gebruiken.

Fred: Vlot geschreven, originele aanpak, verschil in tekstkleur om het heden en verleden te duiden werkt goed.

Frank van den Sigtenhorst: De opzet is leuk bedacht. Verschillende werelden en plekken op een dag. De makke van dit verhaal is dat ik het teveel werelden vind en het daardoor oppervlakkig wordt en niet beklijft. Voorbeeld: ‘opgewekt en enigszins onthutst door deze indrukwekkende ervaring verlaat ik de tempel’ Als lezer voel je de indrukwekkendheid niet of het onthutst zijn. Het wordt meegedeeld en daarna gaat het weer verder. Dat vind ik jamer.

Tranen van geluk

Natasja Sanches: Een hartverwarmend verhaal over vriendschap en het leven vieren. Doen wat je op dat moment wil doen omdat het voor je belangrijk is. Heerlijk , denk dat iedereen in zijn hart wenst om zo te leven. “Het “nu” daar gaat het om.

Jos Berntsen: Een mooi verhaal over echte vriendschap en wat je er voor over hebt: een week naar het verre Australie om je vriendinnen echt te zien, te voelen en samen feest te vieren. Zo mooi beschreven dat ik kon voelen hoeveel bevrediging het je gaf dat je voor een weekje naar Australie bent gegaan.

Petra Brakenhoff: Een geweldig verhaal. Door de juiste beschrijving van details, zie ik het allemaal helemaal voor me en krijg ik zelfs zin in het feest. Het moet een zeer waardevolle vriendschap zijn als je ondanks de enorme afstand bij elkaar wilt zijn om samen leuke dingen te doen.

Fred van B.: Een goed geschreven verhaal over een spontane actie bij een echte vriendschap, bijna ontroerend…….