Kwaliteit kent een prijs
Een portemonneetje heeft ook inhoud
Onderhandelen is een kunst

Gunfactor
Hongbao (rood envelopje)
Ruilhandel

Iedereen is uniek en ieders behoefte verschilt

Tarieven

Tarieven Bazi

Bazi karakterkaart & levensloop. Je geeft je geboortedatum inclusief geboortetijd en je geslacht aan mij door. Je ontvangt via email voor het instaptarief van € 75 jouw Bazi karakterkaart met een beknopte toelichting.

Persoonlijk vervolggesprek op locatie, via Skype of telefoon per uur € 60.

Datumselectie voor een speciale gebeurtenis zoals trouwen of partnerschap, verhuizen of boekpresentatie, in aanvulling op Bazi karakterkaart & levensloop, € 60.

Zwanger worden. Breekt binnenkort de periode aan waarin de kans op zwangerschap het grootst is, of kun je kinderen krijgen nog uitstellen? Wanneer plan je voor een gezin? Probeer je al een tijd zwanger te worden? Aan de hand van jouw karakterkaart en die van je partner ontdek je de periodes (levensloopfases) en jaren die het gunstigst zijn voor gezinsuitbreiding.

Periode en jaren voor jou € 125.

Levensloopfase en specifieke jaren voor jullie samen € 180.

Specifieke data (maanden en dagen) in aanvulling op bovenstaande opties € 35.

Tarieven Bazi Bedrijfsadvies

Selectieproces

De juiste kandidaat aannemen. Preselectie kandidaten bij ontvangt sollicitatiebrief. Je levert via email geboortedata en geslacht aan. Philamonk levert de persoonlijkheidsbeschrijving en het persoonlijkheidstype, een samenvatting van sterke en zwakke eigenschappen en vermeldt de kwaliteit van de huidige levensloopfase. Rangschikking kandidaten op basis van karaktereigenschappen die passen bij het functieprofiel. Prijs in overleg.

Team samenstellen

Een functionerend team samenstellen. Voor projectteams en bij reorganisaties. Persoonlijkheden afstemmen op het doel en de taken met de juiste aanvoerder. Je levert via email geboortedata met geboortetijd en geslacht aan. Philamonk vergelijkt de persoonlijkheden met elkaar aan de hand van hun karakterkaart en levensloop. In het verslag wordt vermeld, wie er met wie kan samenwerken en bij wie samenwerking op problemen kan stuiten. Inclusief een voorstel tot teamindeling en bijbehorende rol. Prijs in overleg.

Tarieven Feng Shui

Er wordt maatwerk geleverd. De tarieven lopen daarom uiteen. Als je een prijsopgaaf wilt, graag contact opnemen.

Factoren die de prijs beïnvloeden:

  • Thuis of Op ‘t werk
  • 1 persoon of meerpersoonshuishouden
  • ZZP, MKB of multinational
  • Eigen praktijk, afdeling of gehele bedrijf
  • Feng Shui consult
  • Feng Shui consult in combinatie met Bazi karakterkaart en levensloop

Tarieven Lezingen & Workshops

Een lezing van een half uur, een uur, anderhalf uur of twee uur over Feng Shui, Bazi, zelf een boek uitgeven of een combinatie van deze onderwerpen behoort tot de mogelijkheden. Voor een prijsopgaaf graag contact met Miranda opnemen. Aanmelden voor een workshop graag via email.

Als je zelf een boek wilt uitgeven heb ik documentatiemateriaal voor je. In ‘Van Manuscript tot boekpresentatie – Zelf een boek uitgeven’ staat stapsgewijs uitgelegd waar je allemaal rekening mee moet houden. Ruim 20 pagina’s vol met aanwijzingen en tips over redactie, uitgeven, registratie en aanmelding, vormgeving, marketing, kosten en de boekpresentatie. Inclusief links naar een zee van informatie. Voor € 25 stuur ik ‘m op.

N.B.

Wanneer je medische, financiële of juridische problemen hebt, raadpleeg een dokter, financieel adviseur of een advocaat om je verder te helpen.

Met Bazi kun je jouw potentieel en mogelijkheden ontdekken om meer voldoening uit je leven te halen. Aan jou de keuze of je hier iets mee doet. Je bent zelf verantwoordelijk voor het leveren van de benodigde inspanningen om je potentieel te benutten en je doelen te bereiken. De toekomst blijft onvoorspelbaar, maar gebruik maken van inzicht in je persoonlijkheid en gunstige momenten kiezen om meer uit je leven te halen kan altijd.