Elke dag is een goede dag

Sommige dagen zijn beter dan andere

Kies het juiste actiemoment

voor elke activiteit

om de kans van slagen te vergroten

Het gunstigste actiemoment kiezen voor Feng Shui en activiteiten

Datumselectie

Bij datum selectie wordt gekeken naar de interactie van Qi tussen hemel, aarde en mens en zo kan precies worden aangeven welk tijdstip ideaal is voor het invoeren van Feng Shui verbeteringen of uitvoeren van een bepaalde activiteit en dus of het de moeite waard is nog even te wachten tot het juiste moment zich voordoet.

Datum selectie wordt gebruikt voor het vaststellen van de gunstigste datum voor onder andere: trouwen, solliciteren, aankoop huis, starten van een onderneming, verkoop van huis of bedrijf,  verbouwing of renovatie, ondertekenen van contracten, investeren, verhuizen, reizen, tuinwerkzaamheden en andere belangrijke persoonlijke zaken. ‘Timing is everything’ en met datum selectie kan de ‘timing’ geperfectioneerd worden.

Niets is constant, alles is aan verandering onderhevig. Met het verstrijken van tijd veranderen ook de effecten van de aanwezige energie.Het leven bestaat uit vele cycli van tijd. Tijd kan worden verdeeld in BC, AD, eeuwen, jaren, seizoenen, zonnestanden, maancycli, maanden, weken en dagen. Kind, volwassene, oudere. De tijdfactor beïnvloedt uw omgeving en u als persoon.

In de leer van Feng Shui wordt tijd verdeeld in cycli van hondertachtig jaar. Een volledige cyclus wordt onderverdeeld in negen perioden van twintig jaar die elk een bepaalde energiekwaliteit bevatten. Daarnaast staat ook elk jaar binnen een periode onder invloed van een bepaalde energie en bovendien ook elke maand in het jaar.

U leeft op dit moment in periode 8 die duurt van 2004 t/m 2023. Een volledige Feng Shui analyse houdt rekening met de periode waarin u uw huis of zakelijke pand heeft betrokken en eventuele verbouwingen, uw persoonlijke energie, de vormen van het landschap in uw omgeving en de jaarlijkse energie. Voor het plannen van bijzondere gebeurtenissen of speciale gelegenheden biedt Feng Shui uitkomst: er kan rekening gehouden worden met maandelijkse en dagelijkse energie zodat u de meest geschikte datum prikt voor een succesvolle dag.