Plannen

Locatie

Tijd

Optimaliseren van ruimtes

Vergroten woongenot

Zorgeloze verbouwing

Kies het juiste moment voor de krachtigste Feng Shui werking!

Verbouwing & Renovatie

Een verbouwing & renovatie is een ingrijpende gebeurtenis die de aanwezige energie in je huis beïnvloedt en deze zelfs kan veranderen. In elke ruimte stroomt energie. Iedereen reageert hier verschillend op. Tijd heeft invloed op de kwaliteit van de aanwezige energie. Verbeter bij verbouwing & renovatie de ruimtelijke indeling met Feng Shui en creëer je ideale thuis voor alle gezinsleden.

Laat de energie gunstig stromen zodat alle huisgenoten profiteren van een goede nachtrust en gezondheid, want een gezond lichaam en gezonde geest leiden tot helder denken. Dus grijp je de kansen die zich voordoen met beide handen aan. Met toegepaste Feng Shui wordt een omgeving geschapen waarin ruimte is voor innerlijke rust, geluk, gezondheid en evenwicht. Het bevordert de onderlinge harmonie. Het optimaliseert de carrièremogelijkheden, ook bij thuis werken. Feng Shui advies geeft je inzicht in de invloed van je plannen en stelt je in staat het beste uit de verbouwing & renovatie te halen.

Gebruik datumselectie om het beste moment te kiezen waarop de werkzaamheden beginnen. Dan zullen de werkzaamheden soepel en zonder obstakels verlopen.