Landschap beoordelen

Oriëntatie afstemmen

Indeling verbeteren

Bevorderen van de verkoop van uw huis

Geschiktheid van uw nieuwe huis toetsen

Investeren in de toekomst

Verbeter uw toekomst met Feng Shui!

Verhuizen

Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe huis een verbetering is ten opzichte van het bestaande biedt een Feng Shui advies uitkomst. Met dit advies kunt u beoordelen of een potentieel nieuw huis geschikt is voor u en uw gezin en welke mogelijkheden er zijn om harmonie in uw leefomgeving te creëren. Het geeft u inzicht in eventuele knelpunten en de groei- en ontwikkelingsmogelijkheden in dit huis.

Wordt uw huis nieuw gebouwd of kiest u een huis uit een nieuwbouw project dan kunt u al in de eerste fase rekening houden met de voor u gunstigste oriëntatie van het huis en indeling van ruimtes. Waar de keuken, woonkamer en slaapkamers zich bevinden is van invloed op uw huiselijk geluk. Feng Shui advies geeft inzicht in de gunstigste positionering van keuken, kamers en slaapkamers.

Philamonk analyseert uw huis volledig op de volgende drie punten: omgeving, gebouw en bewoners. Als de gunstige energie in uw omgeving gebruikt wordt, is er sprake van positieve Feng Shui en hier plukt u de vruchten van. Een eerste Feng Shui vereiste is een gunstig landschap. De nabije omgeving buiten bepaalt 70% van de algehele Feng Shui en de inrichting binnen vertegenwoordigt slechts 30%.