Lente


10 February 2019 door Miranda van Gaalen

Het is weer zover. Even pauze. Zo lekker en toch te weinig, ik ben er zo goed in om alsmaar door te gaan. Ik wil ook zo veel. Nog steeds. De Nederlandse vertaling van In search of Kyle heeft voorrang gekregen op het verder schrijven aan boek II (afschrijven is toepasselijker maar klinkt onjuist). Redacteuren, proeflezers en omslag ontwerpers zijn de vreemde ogen die gaan dwingen om het eindresultaat te perfectioneren. Kom maar op.

Haal dat weer maar gerust weg. Eindelijk eens. De lente moet nog beginnen en de regen zegt dat het veel kouder kan. Zo zie ik het graag dat water bevroren raakt en bij nauwkeurige inspectie in ijssterren verandert, maar als ondoorgrondelijk, dik, wit tapijt biedt het genoeg ruimte om te spelen. Welkom in de roman-ARNHEMLAND- Toekomst van de tegenpool. Te lezen vanaf 22 april.

Als komojin zal ik inspiratie opdoen in het oosten en broeden op ideeën in de knop. Via cyberspace mijn kennis doorgeven op welke locatie je ook bent. Ik voorzie het leren van nieuwe vaardigheden zodat jij tijd bespaart en leert hoe je een boek uitgeeft. Zo blijf ik hip en tot het tij weer keert zet ik in op Tai Qi. Er is nog plek voor de workshop op 26 februari. Kom je ook?

Plaats een reactie


+ 2 = five