Nu lezen ARNHEMLAND Toekomst van de tegenpool


22 April 2019 door Miranda van Gaalen

Zondag 21 april ARNHEMLAND Toekomst van de tegenpool

Een roman (magisch realisme) die zich letterlijk nu in Arnhem afspeelt, in de lente, in de week voor Koningsdag, maar dan in 1989. Eén week. Negen ansichtkaarten. Acht windrichtingen. Negen locaties.

Ga mee op avontuur met Sky Beaumont. Surf door het stadslandschap en berijd de blauwwitte golven op zoek naar het bekende en ontdek het onbekende. Duik in je herinneringen en stijg uit boven je dromen. Welkom in Arnhemland!

Maandag 22 april Luieren op tweede paasdag

M.I. van Gaalen—ARNHEMLAND Toekomst van de tegenpool—Een roman

Het e-boek is nu online te bestellen en direct te downloaden op o.a. bol.com en Amazon/Kindle, ISBN: 978 90 828149 2 7.

Het is de Nederlandse bewerkte vertaling van ‘In search of Kyle’ uit september 2018 met een voorwoord van Jac. Toes. Uitgegeven door Philamonk en gesponsord door de lokale middenstand.

Dinsdag 23 april Filmisch voorproefje

Bekijk de boektrailer. Gefilmd vanuit de lucht met flashbacks naar een tijd waar diaprojecties hip waren.

Woensdag 24 april In de voetsporen van de protagonist

Trek bij het krieken van de dag je stevige schoenen aan en bezoek de negen locaties van Kyle’s ansichtkaarten. Verken de verschillende wijken, de prachtige parken en transporteer jezelf met een willekeurige trolleybus naar de eindhalte en wandel terug. Na afloop van de sponsorloop, georganiseerd door de meewerkende middenstand, genieten van een hapje en een drankje in één van de in het boek genoemde lokalen.

Donderdag 25 april Workshop Zelf een boek uitgeven

Van manuscript tot boekpresentatie. Tijdens deze twee uur durende workshop leer je hoe je in eigen beheer je boek kunt uitgeven. Jouw vragen worden beantwoord en je ontvangt informatie die je op weg helpt met het realiseren van jouw droom. Met gedetailleerd stappenplan, voorbeelden en handige tips. De Beijer, 6823EW 13, 19:00-21:00. Aanmelden: info@philamonk.nl.

Vrijdag 26 april Het boek luister bijzetten

Wat het woord is voor het oog, is muziek voor het oor. Kom in de stemming en zet het verhaal luister bij door het afspelen van de bijbehorende playlist—thuis, onderweg of tijdens het feestgedruis in de stad. Zing mee, dans en laat je meeslepen naar vervlogen tijden.

Zaterdag 27 april Koningsdag

Tijd voor een feestje en een bezoekje aan de stad waar Toekomst van de tegenpool zich afspeelt. Met de ontknoping op precies die dag 30 jaar geleden.

Veel plezier!

Liefs,
Miranda

#Arnhemland

Plaats een reactie


2 + = nine