Opening Gildenhuis60 groot succes


29 October 2012 door Miranda van Gaalen

Woensdag middag 24 oktober 2012 is het Gildenhuis60 op Hoogte 60 in Arnhem NoordOost door Volkshuisvesting aan de ondernemers overgedragen. Een honderdtal genodigden woonde de feestelijke opening bij en was getuige van het doorknippen van het lint door ondernemers uit de wijken Geitenkamp, Arnhemse Allee en (Nieuw) Monnikenhuizen.

Voordat het zover was werd het eerste rood geëmailleerde Gildenwijkschildje met het logo van de Geitenkamp Gildenwijk aan de muur bij de hoofdingang bevestigd. Vervolgens vertrokken de wagens van Portaal, Vivare en Volkshuisvesting om het schildje bij de leden van de Ondernemers Vereniging Geitenkamp op te hangen.

De rode loper lag klaar en met een glaasje alcoholvrije champagne werden de gasten verwelkomd. DJ Spinkit zorgde met zijn hypermoderne mobiele dj-set voor de muzikale begeleiding. Een aantal dames uit de wijk trakteerden de gasten op exotische hapjes die zeer goed in de smaak vielen. In deze prettige sfeer raakten mensen met elkaar in gesprek en leerden elkaar kennen.

Wijkbewoners, familie en relaties van de huurders, ondernemers, gemeente en het bedrijfsleven kwamen allen een kijkje nemen. Van de geboren en getogen Geitenkamper, Henk Dekker, bestuursvoorzitter van Vitesse Business Club heeft het Gildenhuis60 een sportief ingelijst Vitesse shirt kado gekregen.

Van alle in de zwarte hoed gedeponeerde visitekaartjes werd het  kaartje van Syne Fonk van organsiatie Ecovrede uitgeloot;

van harte gefeliciteerd met de gratis werkplek! Hoewel alle kantoorruimtes zijn verhuurd, zijn er volop flexibele werkplekken beschikbaar. Nu Marion Gerrits het stokje heeft overgedragen aan Miranda van Gaalen kunt u bij haar terecht voor alle vragen.

Tot ziens in het Gildenhuis60.

Plaats een reactie


nine − = 4