Liefde

Dating Selection

Voor vrijgezellen is er Dating Selection

Vind de klik met een partner die bij je past! Ben je vrijgezel, serieus op zoek en begrijp je dat het bij een langdurige relatie gaat om karakter? Dan zit je bij Dating Selection goed, want met de Bazi methode vinden wij een partner voor je met wie het klikt.

Dating Selection maakt gebruik van Bazi Karakterkaarten. Bazi is ouder dan de weg naar Rome en een beproefde Oostere methode die inzicht biedt in je persoonlijkheid. Het kan op allerlei manieren ingezet worden. Bij Dating Selection gebruiken we het om aan de hand van jouw karakterkaart te beoordelen welke karakterkaart het beste bij je past. De vrijgezel met die kaart is jouw match. Dat betekent dat als er een match gevonden is, we je in contact brengen met een partner met wie het klikt.

De Mens, dat ben jij

Naast het karakter zoals dat uit je geboortedatum blijkt, speelt het Mens Geluk ook een grote rol. Je bent tenslotte gevormd door het gezin, de cultuur en de maatschappij waarin je bent opgegroeid. Daarom nemen we contact met je op zodra er een match gevonden is voor een informatief gesprek om vast te stellen of jullie qua levensstijl inderdaad bij elkaar passen en de relatie dus kans van slagen heeft. Zo voorkomen we teleurstelling.

Heb ‘t lef heb lief

Wat je nodig hebt is lef. Dat het onbekend is hoe je match eruitziet maakt het spannend. Hoe flexibel ben je om de ander een kans te geven als je vast wilt houden aan een droombeeld? Je bent gekoppeld omdat je een klik hebt, en pas bij een ontmoeting kun je zelf ontdekken waar die klik ‘m in zit. Het staat je uiteraard vrij om voor het eerste afspraakje alvast foto’s uit te wisselen om een eerste indruk te krijgen. Heb ’t lef, heb lief.

Inschrijven

Er is een aparte website: www.datingselection.com waar je je kunt inschrijven en informatie vindt over onze werkwijze.