MA Title editMet veel plezier kan ik aankondigen dat op 6 februari 2015 het eerste boek dat ik geredigeerd heb is gepubliceerd: Four Pillars of Destiny Your Life Numbers and Hexagrams from the I Ching. Na een intensieve maand van lezen, controleren, berekenen, redigeren en herformuleren van een Engelstalig boek zijn al mijn op- en aanmerkingen verwerkt in wat een prachtig boek is geworden. Ik heb er van genoten om met Jin Peh samen te werken aan dit project. Ook heb ik een nieuwe vaardigheid ontdekt, een verlangen om muggenziftend grammatica, stijl en berekeningen te perfectioneren. Dit was zo leuk, dat wil ik vaker doen.

Het boek is geschreven door Ph.D Lily Chung and Dr. Jin Peh en is uniek in zijn soort omdat er nauwelijks boeken over dit onderwerp bestaan. Op een duidelijke, eenvoudige manier leer je hoe je jouw Levenshexagram nummers kunt berekenen op basis van je Four Pillars chart en wat deze betekenen. Het geeft een extra dimensie aan de visie op je levenspad omdat het gebaseerd is op de historisch gerespecteerde I Ching. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik het onderwerp bestudeerd en het heeft me nieuwe inzichten geboden.

Het boek is te koop op www.amazon.com voor USD 29,95 en op www.amazon.co.uk voor GBP 19,85 plus verzendkosten. Uiteraard ben ik in het bezit van een aantal exemplaren die te koop zijn. De kosten bedragen 26,00 Euro. Verzendkosten NL 3,95 Euro.

Ligt hier een uitdaging voor jou? Wat kun jij over jezelf te weten komen? Welke onjuistheden zijn er onverhoopt toch nog doorheen geglipt?

Veel leesplezier,

Miranda van Gaalen

Plaats een reactie


8 − = two