Bazi

Acht Karakters

Bazi, spreek uit als baa-tsie, komt net als Feng Shui uit China. Het betekent acht karakters. Deze vind je terug in je Bazi karakterkaart. Daarmee krijg je inzicht in je persoonlijkheid. Wat is jouw karakter? Wat zijn je goede en slechte eigenschappen? Welk beroep past bij je? Wie worden je vrienden? Met wie begin jij een bedrijf? Leer jezelf kennen met inzicht in je karakterkaart en levensloop.

Vier pilaren

Met een Bazi karakterkaart volgens de Chinese vier-pilaren-methode krijg je antwoord op allerlei vragen. Past degene op wie je verliefd wordt bij jou? Waarom kun je beter overweg met die ene collega en minder met een andere? Welke beroepen liggen je het best? Wat wil jij weten, over jezelf en je relatie met anderen?

Het zijn de acht karakters die samen de vier pilaren vormen. Een jaarpilaar, maand-, dag- en uurpilaar, elk bestaat uit twee tekens. De hemelstam boven en de aardetak eronder. Ontcijfer je Bazi karakterkaart en ontdek wat het leven voor jou in petto heeft. Wanneer zul jij schitteren?

10.000 Jaarkalender

Met Bazi kun je ook ontdekken wanneer de kans groot is om liefde te vinden. Je kunt jouw kaart zelfs vergelijken met die van je partner om te zien hoe jullie bij elkaar passen. Het verklaart waarom vriendschappen ontstaan, lang standhouden of een beperkte houdbaarheidsdatum hebben. Ook wanneer je de meeste kans hebt om zwanger te worden, dus wat de beste tijd is voor gezinsuitbreiding. Met behulp van datumselectie kies je de beste datum voor je bruiloft, partnerschap of andere belangrijke activiteiten zodat de kans op succes het grootst is.

Bazi is ouder dan de weg naar Rome, het bestaat al meer dan drieduizend jaar en is een beproefde, Oosterse methode om het menselijk karakter te analyseren. Daarnaast volgt uit je karakterkaart ook je levensloop. Zo weet je wanneer er gunstige periodes aanbreken. Het zijn de kernmomenten waarop je leven richting krijgt. Deze kennis wordt gehaald uit de 10.000 jaarkalender.

Ken jezelf

Dating Selection

Feng Shui