Feng Shui

Wind & Water

Philamonk Feng Shui advies sinds 2009.

Nu thuis de belangrijkste plek is, voor wonen, samenleven en thuiswerken, wil je je levensruimte met kracht en positieve energie opladen. Feng Shui biedt uitkomst. Heerlijk slapen in bed in de slaapkamer, je thuiswerkplek optimaal inrichten in de woonkamer of in een apart kantoor, stress vermijden, je gezondheid stimuleren, rust bevorderen, harmonieuze relaties met je gezin en huisgenoten onderhouden, beter presteren, en meer en tevreden klanten binnenhalen. Het kan met Feng Shui. Neem contact op voor een Feng Shui consult, prijzen vanaf € 180,00.

Met een gezond lichaam en gezonde geest kun je helder denken en dus de mogelijkheden en kansen die het leven biedt optimaal benutten. Een omgeving vormgegeven naar de regels van Feng Shui creëert innerlijke rust, geluk, gezondheid en het leven in harmonie met de natuur en het universum.

De vorm van het landschap en de aanwezige objecten in de directe omgeving hebben invloed op je welzijn. Een eerste Feng Shui vereiste is daarom een gunstig landschap. Houdt dat in gedachten als je gaat verhuizen.

De plattegrond van je verblijf en de beschikbare ruimte vormen de leidraad voor de inrichting. Daarbij spelen smaak, functionaliteit en praktische overwegingen een rol. Hou je hierbij ook rekening met de Feng Shui principes dan schep je voor jezelf, je gezinsleden en collega’s een harmonieuze omgeving. Zo kun je klanten aantrekken, de omzet verhogen, productiviteit stimuleren en ziekteverzuim en verloop terugdringen. Kijk voor Feng Shui tips en kleuren op het blog.

Yin & Yang

Feng Shui is gebaseerd op een dualistische wereld waarin de twee tegengestelde principes van Yin & Yang in dynamische balans zijn. Het vinden van harmonie binnen dit dualistische principe is een voortdurend zoeken naar evenwicht tussen deze twee stromen. Ziekte is altijd het gevolg van een onbalans, een teveel van of een gebrek aan Yin & Yang in één of meer organen.

Feng Shui 5 Elementen

In de natuur komen vijf basisfenomenen voor, ook wel de 5 elementen genoemd. Dit zijn Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Deze 5 elementen die in vorm, materiaal en kleur van elkaar verschillen vertegenwoordigen elk een bepaalde energiekwaliteit. De wisselwerking tussen de elementen wordt gebruikt om positieve energieën te versterken en ongunstige te verzwakken.

Zo versterkt, met de klok mee in de producerende cyclus, het eerste element Hout het volgende element Vuur, Vuur versterkt Aarde en zo verder. In omgekeerde volgorde, de verzwakken de cyclus, verzwakken de opeenvolgende elementen elkaar: Hout verzwakt Water, Water verzwakt Metaal enzovoort. In de controlerende cyclus controleert Hout het tegenovergestelde element Aarde, Aarde manipuleert Water, Water beheerst Vuur enz. Een evenwichtige verdeling van de in een ruimte aanwezige elementen is bevorderlijk voor de harmonie.

Feng Shui is natuurlijke kracht

Met Feng Shui optimaliseer je de randvoorwaarden. Immers, wanneer je je omgeving naar je hand hebt gezet (inclusief je bed) en je je energiek voelt en uitgerust bent, dan kun je geconcentreerd aan de slag met wat jij wilt. Je vergroot jouw kans van slagen. Zo bereik je je doelen, ontdek je je passie en word je zelfvertrouwen versterkt, want je zwemt met de stroom mee, in jouw tempo. Dus maak gebruik van de krachten van de natuur en zet ze in.

Bazi

Diensten

Contact