De Bazi Karakterkaart

Met de Bazi karakterkaart volgens de Chinese vier-pilaren-methode krijg je antwoord op allerlei vragen. De Bazi Karakterkaart.

Karakterkaart

Met de Bazi karakterkaart volgens de Chinese vier-pilaren-methode krijg je antwoord op allerlei vragen. Past degene op wie je verliefd wordt bij jou? Wie worden je vrienden? Waarom kun je beter overweg met die ene collega? Welke beroepen liggen je het best? Met wie begin jij een bedrijf? Wat wil jij weten?

De Bazi karakterkaart verschaft je inzicht in je persoonlijkheid. Je ontdekt zowel je sterktes als zwaktes. Afhankelijk van de levensloopfase waarin je je bevindt hebben je gunstige of ongunstige eigenschappen de overhand. Zo is een gunstige periode ideaal om te schitteren, want dan zit je in je kracht en bereik je eerder wat je wilt bereiken. In een ongunstige periode moet je meer moeite doen om voor elkaar te krijgen wat je wilt, als het al lukt. Wanneer je dit weet, kun je er op letten en er zelfs sturing aan geven. Bovendien geldt aandacht besteden aan wie je bent, wat je doet en waarom, als een moment van bezinning. Je karakterkaart brengt je dus een stapje dichterbij zelfkennis.

Liefde

Soms valt een relatie tegen. Soms duurt het voordat je iemand gevonden hebt. Misschien blijft die onbereikbare liefde buiten bereik. Of is er hoop? Is het ware liefde? Hoe lang zal de liefde standhouden? Liefde brengt je in beroering en roept vragen op. Waarom?

Vrienden

Soms klikt het meteen. Soms gaat er tijd overeen voordat je een klik gevonden hebt. Soms erger je je vaker aan een ander dan je lief is. Waarom wil ik vrienden worden maar wijst de ander me af? Of breekt er een periode aan waarin vriendschap wel mogelijk is? Het blijkt lastig om de vinger op de achterliggende reden te leggen, want de ander is op zich best een aardig mens en misschien deel je zelfs dezelfde interesses. Waar ligt dat aan?

Op ‘t werk

Vrienden kies je, collega’s heb je en dat kan met elkaar omgaan een stuk lastiger maken. Als het klikt is samenwerken fijn en als het moeite kost vervelend. Je blijft proberen om op een normale manier samen te werken. Met wisselend resultaat. Dan maak je je kopzorgen, raak je gefrustreerd en geeft het stress. Dat is ongezond. De energie die je hebt wil je aan je werk besteden in plaats van afgeleid te worden door lastige collega’s. Toch is het de bedoeling dat jullie samenwerken en de bedrijfsdoelen gehaald worden.

Beroep

Hoe kies je een beroep? Je hebt het idee dat een vak je ligt of je rolt er in. Eenzelfde functie kun je uitoefenen in verschillende bedrijfstakken. Maar in welke branche ben je het beste op je plaats? Misschien wil je weten wanneer je het beste van baan kunt wisselen. Uit de Bazi karakterkaart blijkt welk beroep bij je past, in welke tak je het best tot ontplooiing komt en wanneer er promotie in het verschiet ligt. Wat word jouw beroepskeuze?

Zaken

Hoe kies je de juiste zakenpartner? Om problemen in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om van te voren te weten met welk soort persoonlijkheid je gaat samenwerken. Inzicht in de ander biedt het toekomstperspectief. Jullie karakterkaarten vergelijken biedt inzicht in jouw karakter en dat van je beoogde zakenpartner, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Levensloop

Mensen veranderen. Wie je vroeger onaardig vond begrijp je nu misschien beter. Of kon je vroeger goed met elkaar overweg en splitsen jullie wegen zich nu. Waarom wil je met iemand bevriend zijn die weinig interesse in jou heeft? Of omgekeerd. Er is een reden voor.

Bazi Karakterkaart Advies

Jouw karakterkaart laat zien hoe die past bij de karakterkaart van een ander. Dus waarom het klikt. Waar de frictie zit. Je levensloop bepaalt of jullie relatie werkt voor even, met een reden of voor het leven. Ben je hiermee tevreden of wil je meer weten? Philamonk weet raad. Neem dan contact op.