Diensten

Diensten & Tarieven

Alles-in-een Persoonlijkheids Kompas (APK)

Je Bazi Karakterkaart vertaald naar vijf veel gebruikte persoonlijkheidstests. Zo zie je in een oogopslag welk persoonlijkheidstype je bent volgens Big Five, DISC, MBTI, Enneagram en Belbin.

In een handzaam APK A4-tje is het type dat jij van nature bent, jouw essentie, per model schematisch weergegeven met vermelding van de typering die op jou van toepassing is. De betekenis vind je terug via de bijgeleverde links.

Als je eerder hebt gewerkt met een van deze testen en de resultaten hebt bewaard kun je ze met elkaar vergelijken. Het verschil wordt veroorzaakt door hoe je je ontwikkeld hebt gedurende je leven, en zo wordt zichtbaar in hoeverre je afwijkt van je natuur.

Feng Shui

Feng Shui advies op maat. Vanaf € 180,00. Iedereen is uniek en ieders behoefte verschilt. Er wordt maatwerk geleverd. De tarieven lopen daarom uiteen. Als je een prijsopgaaf wilt, graag contact opnemen.

Bazi karakterkaart & levensloop

Je geeft je geboortedatum inclusief geboortetijd en je geslacht door. Je ontvangt via email voor het instaptarief van € 90,00 jouw Bazi karakterkaart met een beknopte toelichting.

Persoonlijk vervolggesprek op locatie, via Skype/Facetime/Zoom of telefoon, per uur € 90,00. Mocht het gesprek langer duren, dan geldt een tarief van € 18,00 per kwartier.

Datumselectie

Prik de juiste datum voor een speciale gebeurtenis zoals trouwen of partnerschap, verhuizen, of boekpresentatie. In aanvulling op de Bazi karakterkaart & levensloop, € 35,00.

Bedrijfsadvies

De juiste collega aannemen door preselectie van kandidaten bij sollicitatie of een functionerend team samenstellen. Tarief in overleg.

Overige diensten

Voor overige diensten zoals beroepskeuze, relatie-inzicht, zwanger worden en kinderkarakterkaart zijn de tarieven op aanvraag.

Over Philamonk

Contact

Offerte aanvragen