Drie-eenheid

Spiritual Journey

in de Oosterse filosofie

In de Oosterse filosofie van drie-eenheid bestaat het leven uit drie aspecten: Hemel, Mens en Aarde.

Tussen Hemel

De Hemel (Bazi) oefent invloed uit op de geboorte van elk mens, want je bent geboren onder een bepaald gesternte. Je geboortedatum bepaalt je Bazi karakterkaart. Het vormt de basis van je karakter en geeft het kader aan waarbinnen jouw persoonlijkheid zich zal ontwikkelen. Dit betekent dat de kosmos je vanaf je eerste ademhaling beïnvloedt en dat tot de laatste adem blijft doen. Gelukkig kun je de karakterkaart, deze blauwdruk van je leven, op elk moment raadplegen.

en Aarde

De energie op Aarde (Feng Shui) heeft effect op de natuurlijke en door de mens gemaakte landschappen. Deze energieën zijn overal aanwezig. Je wordt beïnvloed op de plek waar je woont en werkt. Ze kunnen je succes brengen, maar net zo goed destructief zijn. Gebruik ze in jouw voordeel. Benut de gunstige energieën en neutraliseer of wend de ongunstige af.

staat de Mens

De Mens dat ben Jij. Als Mens ben je verantwoordelijk voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ondertussen leer je vaardigheden en doe je ervaring op. Uiteraard drukken het gezin, de cultuur en het land waarin je opgroeit, evenals de locatie, een stempel op jouw personaliteit. Maar jij bepaalt welke opleidingen je volgt en welk werk je kiest, hoe je je inzet en handelt naar wat je op je pad tegenkomt. Het is aan jou om uit te groeien tot wie jij wilt zijn en door jouw inspanningen je plannen te realiseren.

Hemel, Mens en Aarde

De samenhang tussen Hemel, Mens en Aarde wordt de filosofie van drie-eenheid genoemd. Een derde van je mensenleven wordt bepaald door je karakterkaart, een derde door hoe jij in het leven staat en een derde door de energie die in je directe omgeving aanwezig is. Wanneer je invloed van de Hemel begrijpt en de effecten op Aarde kent, kun je je als Mens ontwikkelen. Jij kunt de aardse en kosmische krachten voor je laten werken in plaats van tegen je, door gebruik te maken van Feng Shui en Bazi. Als je een partner wilt vinden met wie het klikt, dus iemand die qua karakter bij je past, schrijf je dan in bij Dating Selection.

Qi, yin & yang, de 5 elementen

Gebaseerd op het gedachtegoed dat alles energie is, heet de levensenergie Qi. Qi bestaat uit yin & yang en de 5 elementen. Het zijn de bouwstenen van jouw karakterkaart en de kaart vertelt het verhaal. Onafhankelijk en objectief.

Bazi karakterkaart | APK | Feng Shui offerte aanvragen | Inschrijven Dating selection