Dating Selection

Vind de klik met een partner die bij je past!

Ben je vrijgezel, serieus op zoek en begrijp je dat het bij een langdurige relatie gaat om karakter? Dan zit je bij Dating Selection goed, want met de Bazi methode vinden wij een partner voor je met wie het klikt. Dating Selection selecteert op karakter en brengt met liefde in 3 stappen partners samen die een klik met elkaar hebben. In een aanvullende vragenlijst over leefstijl stellen stellen we vast of er ook op dat gebied sprake is van een match. Vervolgens brengen we jullie met elkaar in contact. Geïnteresseerd? Schrijf je in, dan heb je de eerste stap gezet.

Liefde in 3 stappen!

Stap 1. Als jij je geboortedatum invult,

Stap 2. Dan zoeken wij een partner met het karakter dat bij je past,

Stap 3. Wanneer vervolgens blijkt dat ook de leefstijl matcht, brengen we jullie met elkaar in contact.

Anoniem, zonder foto’s en profiel

Foto’s, profiel en omschrijving zijn onnodig. Dus heb je lekker veel privacy en is het heerlijk anoniem, zonder dat het je dagelijks tijd en energie kost. Wist je dat het gemiddeld 150 uur kost om een serieuze relatie via online dating te vinden? Hier kun je rustig afwachten tot de liefde zich aandient. Want als je verliefd wordt, ben je verliefd en neem je de ander voor lief. Dating Selection gaat voor jou aan het werk.

Matchen op karakter

De tweede en derde stap van liefde in 3 stappen nemen wij voor onze rekening. Bij elke nieuwe inschrijving kijken we of die voor jou van belang is, en we blijven dit proces herhalen totdat we een passende liefdespartner voor je gevonden hebben. We selecteren alleen de meest geschikte partner.

Daarbij maakt Dating Selection gebruik van Bazi, een beproefde, eeuwenoude Chinese methode, omdat uit je karakterkaart blijkt welk karakter, dus welke persoon, het beste bij jou past. Als er een klik is gevonden bespreken we in een persoonlijk gesprek in hoeverre jullie leefstijl bij elkaar past. Zo voorkomen we teleurstelling.

Daarna, en wanneer jullie beiden nog vrijgezel zijn, ontvangen jullie elkaars contactgegevens. Na drie stappen ben jij aan zet en kun je je eerste afspraakje maken.

Hoe meer inschrijvingen, hoe groter de kans op het vinden van een wederhelft bij jou in de buurt. Inschrijven is gratis.

Dating Selection maakt gebruik van Bazi Karakterkaarten. Bazi is ouder dan de weg naar Rome en een beproefde Oostere methode die inzicht biedt in je persoonlijkheid. Het kan op allerlei manieren ingezet worden. Bij Dating Selection gebruiken we het om aan de hand van jouw karakterkaart te beoordelen welke karakterkaart het beste bij je past. De vrijgezel met die kaart is jouw match. Dat betekent dat als er een match gevonden is, we je in contact brengen met een partner met wie het klikt.

De Mens, dat ben jij

Naast het karakter zoals dat uit je geboortedatum blijkt, speelt het Mens Geluk ook een grote rol. Je bent tenslotte gevormd door het gezin, de cultuur en de maatschappij waarin je bent opgegroeid. Daarom nemen we contact met je op zodra er een match gevonden is voor een informatief gesprek om vast te stellen of jullie qua levensstijl inderdaad bij elkaar passen en de relatie dus kans van slagen heeft. Zo voorkomen we teleurstelling.

Heb ‘t lef heb lief

Wat je nodig hebt is lef. Dat het onbekend is hoe je match eruitziet maakt het spannend. Hoe flexibel ben je om de ander een kans te geven als je vast wilt houden aan een droombeeld? Je bent gekoppeld omdat je een klik hebt, en pas bij een ontmoeting kun je zelf ontdekken waar die klik ‘m in zit. Het staat je uiteraard vrij om voor het eerste afspraakje alvast foto’s uit te wisselen om een eerste indruk te krijgen. Heb ’t lef, heb lief.

Inschrijven