Over Philamonk

Miranda van Gaalen

Miranda van Gaalen is Philamonk. De naam is gekozen omdat deze alle kwaliteiten van de getallen uit het magische vierkant bevat. Ze is afgestudeerd bedrijfseconoom (B.ec) en heeft internationale werkervaring. Sinds 2009 werkt ze als zelfstandig ondernemer.

Zeven jaar in Australië heeft haar geïnspireerd. Daar ontdekte ze Feng Shui, beeldhouwen en schrijven. Miranda’s eerste korte verhaal won de eerste prijs. Ze volgde een cursus creatief schrijven en haar korte verhalen verschenen in verhalenbundels. Haar Engelstalige debuutroman ‘In search of Kyle’ is in 2018 gepubliceerd. In 2019 volgde de Nederlandse vertaling. ‘Arnhemland – Toekomst van de tegenpool’ is als e-boek verkrijgbaar.

Feng Shui en Bazi leermeesters

Miranda is geïnteresseerd is in metafysica. Daarom heeft ze haar kennis over Feng Shui, Bazi, datumselectie en fysionomie door studie verrijkt. Ze ging in de leer bij Grootmeester Yap Cheng Hai, Meester Theresia Stillhart, Yin Yang Feng Shui Meester Mimi Moorhouse, Howard Choy, Olga Garcia en Dr. Jin Peh. Ze redigeert Jin’s ‘Four Pillars of Destiny’ boeken.

In de lente van bezinning in het jaar van de metaal rat 2020 besloot Miranda haar kennis van Bazi met anderen te delen. Zo kun jij inzicht krijgen in het karakter waarmee je geboren bent en je levensloop. Dit kader waarbinnen je persoonlijkheid zich zal ontwikkelen is de grondslag voor je persoonlijke ontwikkeling. Wat zijn je karaktereigenschappen, waarom zit het tegen, wanneer zijn de vooruitzichten goed en met wie kun je het beste samenleven en samenwerken? Vervolgens bepaal jij door jouw inspanningen de mate van je succes.

Miranda’s Karakterkaart

Uit Miranda’s Bazi Karakterkaart blijkt haar rechtvaardigheid- en verantwoordelijkheidsgevoel. Ze heeft sympathie voor anderen en is onbaatzuchtig. Miranda is gedisciplineerd en deskundig met het vermogen om goed te plannen. Ze luistert naar en respecteert de autoriteiten en pakt haar werk zorgvuldig aan. Daarnaast is ze betrouwbaar, respectvol en een teamspeler. Als zodanig heeft ze zich ontwikkeld tot een allrounder met organisatietalent die projecten van begin tot eind op de rit weet te zetten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Philamonk voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Miranda.