Karakterkaart

Bazi

Bazi [baa-tsie], komt net als Feng Shui uit China. Het betekent acht karakters. Deze vind je terug in je Bazi Karakterkaart in de vorm van vier pilaren die bestaan uit de jaarpilaar, maand-, dag- en uurpilaar van je geboortedatum. Ontcijfer je Bazi Karakterkaart, ontdek wat het leven voor jou in petto heeft en krijg inzicht in je persoonlijkheid. Met een Bazi karakterkaart volgens de Chinese vier-pilaren-methode krijg je antwoord op allerlei vragen.

Wat is jouw karakter? Wat zijn je positieve en ongunstige eigenschappen? Welke beroepen liggen je het best?  Met wie begin jij een bedrijf? Waarom kun je beter overweg met de ene collega? Wie worden je vrienden? Past degene op wie je verliefd wordt bij jou? Wanneer begin je aan gezinsuitbreiding? Wanneer zul jij schitteren? Wat wil jij weten? Leer jezelf kennen met inzicht in je karakterkaart en levensloop.

Een karakterkaart verschaft je inzicht in je persoonlijkheid. Je ontdekt zowel je sterktes als zwaktes. Afhankelijk van de levensloopfase waarin je je bevindt hebben je gunstige of ongunstige eigenschappen de overhand. Zo is een gunstige periode ideaal om te schitteren, want dan zit je in je kracht en bereik je eerder wat je wilt bereiken. In een ongunstige periode moet je meer moeite doen om voor elkaar te krijgen wat je wilt, als het al lukt. Wanneer je dit weet, kun je er op letten en er zelfs sturing aan geven. Bovendien geldt aandacht besteden aan wie je bent, wat je doet en waarom als een moment van bezinning. Je karakterkaart brengt je dus een stapje dichterbij zelfkennis.

Geboortedatum en geboorteuur

Een Bazi karakterkaart volgt uit jouw volledige geboortedatum, dus de datum inclusief het uur. Dan kan een complete kaart gemaakt worden. Zo kom je alles te weten wat Bazi je kan vertellen. Wanneer het tijdstip waarop je geboren bent onbekend is, ontvang je alleen informatie die betrekking heeft op je jaar-, maand- en dagpilaar. Je ontdekt nog steeds welke persoonlijkheid je hebt, en ook de vertaalslag naar jouw APK blijft mogelijk. Hoe jonger je bent, hoe minder invloed het uur uitoefent. Het mysterie van de ontbrekende puzzelstukjes (geboorteuurpilaar) speelt vooral een rol in de tweede helft van je leven.

Voor een correcte karakterkaart analyse is, naast je geboortedatum, van belang om te weten welk geslacht je bij geboorte bent en of je deel van een tweeling (of meerling) bent. Is dit laatste het geval dan graag aangeven of je als eerste of tweede (of derde) geboren bent.

Karakterkaart

Aangeboren eigenschappen

De psychologie stelt dat karakteigenschappen zijn aangeboren. De geleerden uit het oude China observeerden dat al. Logisch dus dat het moment van je eerste ademhaling, jouw geboorte hier op Aarde, geldt als het uitgangspunt voor het vaststellen welke karaktereigenschappen je van nature hebt. Bazi is het instrument om deze in kaart te brengen.

APK – Alles-in-een PersoonlijkheidsKompas

Zegt Bazi je (nog) weinig en maak je liever gebruik van bekende Westerse methodes dan is het APK wat voor jou. In het Alles-in-een PersoonlijkheidsKompas is je Bazi karakterkaart vertaald naar de vijf veel gebruikte persoonlijkheidstests zonder dat je een vragenlijst hoeft in te vullen! Dit zijn Big Five, DISC (4 kleuren), MBTI, Enneagram en Belbin. Lees verder.

Bazi karakterkaart bestellen | APK | Inschrijven bij Dating Selection